Wie ben ik

Ik ben Marjolein van Gils, maar noem mij maar Lein. Als het gaat om ouderwetse ambacht, fantasie, attractieparken, film, games en thee, ben ik een enorme fanaat. Wat begon als een grapje vanuit mijn pa, is geëindigd in het volgen van een opleiding tot edelsmid. En ik kan met trots zeggen dat ik met veel plezier de opleiding heb gevolgd.

Mijn keuze in sieraden en artwork is gericht op de Gotische, Keltische en zelfs Anton Pieckse stijl. Echter de geek in mij kan het soms niet laten, waardoor ik mijn sieraden en andere creaties baseer op films en games.

Een beetje zelfspot kunnen de meeste mensen wel waarderen. Daarom zit ik af en toe op het online platform Twitch. Men kan hier live chatten en meekijken hoe ik regelmatig “fail” in games en uiteraard mijn creatieve creaties tot leven laat komen.

Wanneer ik netjes en mijzelf ben…
Wanneer ik tijd teveel en geen idee heb wat ik aan het uitspoken ben…